Categories
Uncategorized

Softaajan säilytysratkaisut

Aktiiviselle ja innokkaalle harrastajalle saattaa airsoft-välineitä kertyä vuosien mittaan paljonkin. Kaikelle voi olla hankalaa löytää omaa paikkaansa ja esimerkiksi aseiden säilyttäminen näkyvällä paikalla saattaa tuntua liian oudolta, eivätkä ne aina jokaisen harrastajan sisustukseen ylipäätään sovi.

Mikäli tällainen mahdollisuus on, niin autotallin omistaminen softaustarvikkeiden säilytykselle on todella helppo ratkaisu. Tarvikkeet voi kätevästi sijoittaa esimerkiksi roikkumaan seinäkoukuista tai sulkea ne lukolliseen kaappiin. Tällöin kaapin ulkomuodollakaan ei ole väliä, koska se on koko ajan poissa myös vieraiden silmistä. Tarvikkeita voi säilyttää myös ullakko- tai kellarivarastossa, mutta tällöin ne kannattaa säilöä sellaisella tavalla, josta käy ilmi, että kyseessä ovat nimenomaan airsoft-aseet oikeiden aseiden sijaan. Helpoin ratkaisu naapureiden pelottelun välttämiseksi on varmaankin aseiden paketoiminen esimerkiksi säilytyslaatikoihin tai pahvilaatikoihin, joista ei näy ollenkaan läpi. Tämän säilytysratkaisun negatiivinen puoli on se, että välineiden hakeminen on aina pienen vaivan takana, eikä pikainen äkkilähtö harrastuksen pariin näin ollen ole sieltä helpoimmasta päästä.

Yhtenä ratkaisuna voit omistaa kokonaisen kaapin ja lipaston tarvikkeillesi. Ihanteellisessa tilanteessa kokonaisuuteen kuuluisivat vetolaatikot, joihin voit säilöä järjestelmällisesti esimerkiksi kuulat ja pienemmät aseet, sekä pystysuunnassa suuri kaappi, johon saat repun, liivin ja muut suuremmat oheistuotteet. Ellei kaapin ovessa ole valmiiksi kiinnityskoukkuja, voi sellaiset helposti kiinnittää itse joko ruuveilla tai pelkällä liimapinnalla. Koukuissa voit säilyttää suurempa airsoft-aseita. Laatikostoja, kaappeja ja lipastoja myy esimerkiksi luotettava Masku jonka valikoimasta voi helposti rakentaa omanlaisensa kokonaisuuden. Näin välineiden säilytykseen voi yhdistää myös tyylikkään sisustuksen ja järjestelmällisyyden.  Välineet ovat tällä tavalla myös aina lähellä odottamassa ja saatavilla seuraavaa airsoft-kertaa varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *