Categories
Uncategorized

Softaajan huone

Softaajan huone

Softaaminen on suosittu harrastus ympäri maailmaa. Pelaajia löytyy joka maasta ja pelin harrastajat pitävätkin aktiivisesti yhteyttä toisiinsa. Keskustelu harrastajien kesken käy kuumana, kun uusia asetyyppejä tai varusteita lanseerataan. Peliä harrastavat eivät pelkää näyttää intohimoon lajia kohtaan, vaan kertovat siitä mielellään lisää kysyttäessä. Siksi softaajan ei kannata arastella ottaa inspiraatiota huoneen sisustukseen harrastuksestaan.

Softauksessa välinevalikoima on runsas. Ei kannata siis turhaan piilotella asuja ja suojaimia kaappiin, vaan laittaa ne esille osaksi huoneen sisustusta. Aseta pelin suoja-asu henkariin ja laita se seinälle roikkumaan tai hanki vaaterekki, johon saat asun asetettua ilmavasti. Pelin aktiivisimmille harrastajille kertyy myös aseita usein enemmän kuin yksi. Aseille voi tilata telineitä, joissa ne voi kiinnittää seinälle. Airsoft-aseet käyvät erinomaisesti sisustuselementistä ja varmasti kiinnittävät vieraiden huomion.

Airsoftia harrastavan huoneen sävyiksi sopisivat esimerkiksi vihreä, ruskea ja oranssi. Oranssi piristää huoneen muuten maanläheistä yleisilmettä ja on hauska mauste sisustuksessa. Pyöreä matto keskellä huonetta antaa huoneelle hauskan ilmeen. Huoneen seinät voi koristella erilaisilla julisteilla ja kuvilla. Useimmiten softaajan harrastuksesta saa laadukkaita ja näyttäviäkin kuvia. Yksi hyvä idea on kehittää ja kehystää omista otteluista otettuja kuvia ja luoda niistä kollaaseja esimerkiksi sängyn yläpuolelle. On mukava ennen nukkumaanmenoa katsella airsoft-aseita ja mukavia muistoja peleistä.

Softausharrastukseen liittyy myös paljon kirjoja ja alan lehtiä. Voit asetella kirjoja kirjahyllyyn ja jättää osan vaikkapa yöpöydälle pinoksi. Siten sinun on helppo selailla tietokirjoja aiheesta ennen nukkumaanmenoa.

Toivottavasti tästä postauksesta sait vinkkejä siihen, miten airsoftaukseen intohimoisesti suhtautuvan harrastajan kannattaisi oma huoneensa sisustaa. Vain taivas on rajana, kun lähdetään ideoimaan sisustusratkaisuja oman harrastuksen ympäriltä!