Categories
Uncategorized

Mitä softaaminen on?

Airsoft on urheilulaji, joka on kasvanut nopeasti maailmalla viime vuosikymmeninä. Siitä on tullut niin suosittua, että joissain kouluissa on airsoft-joukkueita pidetään epävirallisina urheilujoukkueina. Paintballin kaltainen Airsoft-peli keksittiin Japanissa toisen maailmansodan jälkeen.

Airsoftissa pelaajat ovat joukkueissa ja he käyttävät ampuma-aseiden näköisiä muovikuulia ampuvia aseita. Jos saat iskun muovikuulasta softatessasi, häviät pelissä. Kaikkien airsoftia harrastavien pelaajien on käytettävä suojalaseja. Tässä lyhyessä blogitekstissä kerron yleisimmistä softauksen muodoista.

Softauksen eri muodot

Airosft pelin tarkoitukset voivat vaihdella. Joitakin pelejä kutsutaan ’dominaatioksi’. Näissä peleissä tavoitteenasi päihittää koko vihollisjoukkue ampumalla heitä ennen kuin he ampuvat sinua. Joissakin airsoft peleissä tarkoituksena on puolestaan lipun ryöstäminen toiselta joukkueelta. Monet lajin harrastajat pelaavat myös ’mäen kuningasta’. Tässä pelissä pelaajien on puolustettava strategista asemaa tai aluetta tietyn ajanjakson ajan suurempaa pelaajamäärää vastaan.

Airsoft voidaan yleisesti jakaa kahteen eri luokkaan. Ensimmäinen on milsim, joka tarkoittaa sotilaallista simulaatiota. Tällaiset pelit ovat tyypillisesti pidempiä ja niiden tulee muistuttaa todellisia skenaarioita mahdollisimman paljon. Tämä pelimuoto on niin suosittu, että jopa poliisikoulut ja armeijat käyttävät sitä koulutuksissaan.

Toinen suosittu softauksen muoto on ’speed soft’, mikä muistuttaa paljon enemmän paintballia. Nämä pelit ovat tyypillisesti lyhyempiä ja niitä pelataan hyvin pienillä areenoilla. Speed softausta harrastavat käyttävät tyypillisesti yleisiä vaatteita eikä milsim pelaajien käyttämiä taktisia varusteita, ja he käyttävät usein pistooleja pääasiallisina aseina. Kuka tahansa softaukseen voi osallistua speedsoftauksen pelaamiseen.

Taidetta softaajille

Kiinnostuitko softaamisesta? Viehättävätkö sinua sotilaalliset taideteokset? Jos vastasit myönteisesti, minulla on ilo kertoa sinulle, että tänä päivänä netistä voi ostaa näyttäviä sotilaallisia taideteoksia erittäin edullisesti. Nämä taulut netistä on saatavina eri kokoisina ja ne toimitetaan kotiisi vain viikon kuluessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *